Natuur

De natuur in de Ardennen is prachtig en er is onwijs veel te doen en beleven in alle seizoenen.

 

Vogels

De Ardennen kent door zijn biotoop een grote diversiteit aan vogels. Direct vanuit de huisjes is er veel te zien en te horen. Maar even zo leuk is het natuurlijk om via een wandeling de mooiste plekjes te vinden.

Wild

De Ardennen zijn het thuis van een grote populatie aan wild. Denk daarbij aan wilde zwijnen, herten, vossen, lynxen, wasberen, bevers en nog veel meer. Direct in de bossen en de akkers achter de huisjes is er al veel te zien.

Honden

Honden zijn van harte welkom in onze huisjes. Voor de honden zelf is de omgeving een genot om in te wandelen. Door de bossen en over de akkers, er is genoeg te ruiken.

Vegetatie

De bossen bestaan hier uit een grote variatie aan planten en bomen. Door de seizoenen heen is er altijd veel te ontdekken voor de natuurliefhebber. Bovendien is er ook genoeg eetbaars te vinden in het bos! Denk aan onder andere paddenstoelen, bramen, bosbessen en kruiden.

Grotten

De Ardennen staan bekend om een flink aantal grote grotten die zeker een bezoek waard zijn. De grotten van Coo en Han zijn de meest bekende.

Wildpark

In Han is een groot wildpark met dieren die in de Ardennen leven of hebben geleefd in het verleden. Er rijdt een tourbus door het park, maar er mag ook gewandeld worden. Het wildpark is in samenwerking met de grotten van Han. Denk hier wellicht aan op een dag dat het wat minder weer is.

Pin It on Pinterest

Share This