Naar buiten? Natuurlijk! Er is heel veel te doen rondom onze huisjes. Hier een aantal tips.

Klimmen

Rondom Durbuy kan er geklommen worden. Voor klimmen onder begeleiding kan je terecht bij adventure valley. Er zijn meerdere rotspartijen bekend in deze regio. Voor meer info is deze te site bezoeken: http://nl.belclimb.be/massives.asp?area=2

Kayakken

Vlak bij de huisjes is er een opstap plek om te gaan kayakken. Er kan gekozen worden voor een aantal afstanden. Tijdens zo’n tochtje over de Ourthe ga je door prachtige natuur, afgewisseld met mooie oude dorpen en steden.

Mountainbiken

De omgeving leent zich perfect voor avontuurlijke mountainbikers. Heb je zelf geen geschikte fiets? Geen probleem, overal in de buurt zijn deze te huur!

Wandelen

Direct vanuit de huisjes kunnen er prachtige wandelingen worden gemaakt. Routes zijn verkrijgbaar bij de recpetie en in de informatiemap. Ook voor trail running is dit gedeelte van de Ardennen uitermate geschikt.

Vissen

In de prachtige rivier de Ourthe, op loopafstand van de huisjes, kan er gevist worden op onder andere forel, baars, kopvoorn en barbeel. Een stukje met fiets of auto en je vindt diepere gedeeltes voor snoek, karper, paling, etc. Ook zijn er ook visvijvers voor forel.

Fietsen

Langs de oevers van de Ourthe kan goed gefietst worden. Voor de minder getrainde fietsers adviseren wij wel om E-bikes te gebruiken. De Ardennen zijn prachtig door de heuvels en de bergen. Alle soorten fietsen worden op veel locaties verhuurd.

Skiën

Voor de wintersportliefhebbers! Rondom Durbuy zijn veel ski en langlaufgebieden die goed met de auto te bereiken zijn. Houd de weersvoorspellingen goed in de gaten, want sneeuwgarantie kunnen wij helaas niet bieden.

Pin It on Pinterest

Share This